Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Tökéletes védelem
Hozzáadva: 2015-02-06 10:09:53
A Rudas finoman fogalmazva is hullámzó teljesítményt nyújtó csapatát fogadtuk az előző körben.

Miután Dunaújvárosban játszottunk egy veretes 7-3at ellenfelünkkel, rendkívül óvatosan kellett megközelítenünk ezt a mérkőzést.
Nem mentünk bele egy teljes letámadásba az elejétől, inkább kicsit visszahúzódtunk és a megszerzett labdákból igyekeztünk építeni a támadásainkat. Bár sokat nem kellett várni az első gólra, mert fiatal sorunk amint felment egy szabadütésből gólt szerzett a második perc elején, de utána a fölény amit a mezőnyben kialakítottunk egyáltalán nem mutatkozott meg az eredményben. Sok próbálkozásunk halt meg a szépségben és még több abban, hogy mindenki egymaga akart megoldást találni ahelyett, hogy a legegyszerűbb passzt választotta volna, ráadásul mikor lövésig jutottunk, gyakorlatilag sikerült világszintű sztárt csinálnunk vendégünk kapusából. Az egyetlen dolog ami megbízhatóan működött az a középen kezdődő szűrés volt, ami nagyjából minden támadási kísérletet hatástalanított és ez volt az alapja minden egyes új támadásunknak is. Nehezen, de a harmad végéig begyötörtünk még egy gólt, így 2:0-al mehettünk rendezni sorainkat.
A kulcs a továbbiakhoz az volt, hogy kevesebb egyéni megoldás mellett ki tudunk e alakítani több lövőhelyzetet és ezt sikerült megoldanunk. Védekezésünket továbbra sem toltuk feljebb, így nagy rohangálás nem alakult ki a pályán, de a megszerzett labdáinkból elkezdtek jönni a minőségibb helyzetek. Gyors egymásutánban berámoltunk 3 gólt, majd két emberelőnyt is értékesítettünk így a 33. percre már egy magabiztos vezetés birtokosaiként játszottuk a játékunkat, amit néha Samu Balázsnak erőteljesen meg kellett támogatnia a kapuban egy-egy védelmi kihagyás után.
A harmadik játékrésznek 7-0-al futottunk neki. Védelmünk továbbra is jól zárt, kapusunk folyamatosan hibátlanul védett és támadásaink szép ütemesen gólokkal fejeződtek be. 10 perccel a vége előtt Hollósi és Szlávik még egy emberhátrányos találatot is összehozott, ami után még mindhárom sorunk lőtt egy-egy gólt búcsúzóul, így kialakult a 13:0-s végeredmény.
Mindent összevetve bár kiugró eredményt nem értünk el, de egy rendkívül koncentrált Krokodil csapatot láthattak a kilátogatók. Emberhátrányainkat kivédekeztük, emberelőnyeinket belőttük, rendezetten védekeztünk, volt egy remek kapus teljesítményünk és a feleslegek kiállításokat is el tudtuk kerülni fegyelmezett viselkedéssel. Remek teljesítményünket még fortuna asszony is megtámogatta, mert a komáromi csapat pontot bukott a CH ellen, így meccshátrányból is sikerült a második helyre feljönnünk a tabellán. Ez különösen jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy ha a hátralévő 3 mérkőzésünkből legalább kettőt megnyerünk, akkor a második hely már biztosított az alapszakaszban ami tavaly is egészen jól sült el a rájátszásban, ahová egyébiránt már idén is bejutottunk. Rajtunk kívül az SZPK, a Phoenix és az IBK CH is elmondhatja már ezt magáról, így a négyes finálé szereplői már megvannak csak a helyezésekért kell még keringőzni kicsit.
Következő meccsünk az Ares ellen lesz, február 8-án ami a matek faktosoknak igazi csemege lehet. Jelenleg mi a rájátszás bármelyik helyét elcsíphetjük még (csak külső segítséggel), de vasárnap Érden ez gyorsan redukálódhat is a 2. és 3. hely közötti brusztolásra. Ha a Phoenix nyerni tud vagy döntetlent játszik a közvetlenül előttünk rendezett mérkőzésen, akkor ők már biztosan lestoppolják előlünk az első helyet (a CH pedig a negyediket), ha azonban egy komoly meglepetést összehozva nyerni tudna, akkor az elsőtől a negyedikig még minden hely lehetőség lenne számunkra. Azonban ha mi megnyerjük a mérkőzésünket az ARES ellen, akkor a többi eredménytől függetlenül a negyedik hely már kiesik a pixisből. Szóval izgalmas fordulónak nézünk elébe, úgyhogy gyertek látogassatok ki Érdre és szurkoljatok a DUNAI KROKODILOKNAK!
 
Dunai Krokodilok SE - Dunaújvárosi Főiskola - RFT 13:0 (2:0, 5:0, 6:0)
Kvasznicska 1+2, Hoffmann 0+1, Szlávik 1+2 (2 perc), Hollósi 2+2, Ressely N. 4+0, Zelei 0+2, Tuominen 1+0 (2 perc), Ressely K. 0+1, Varga 1+0, Pazsák 0+1 (2 perc), Galsai 2+0, Molnár 1+0, Ambrus 0+1
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2020 április
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: