Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Meccs a javából
Hozzáadva: 2012-02-27 19:15:55
Elérkeztünk az alapszakasz utolsó köréhez, melyben a Phoenix vendégei voltunk. A tét nem volt más, mint az alapszakasz első helye és ezzel minimális előny az üldözőkkel szemben.


Elérkeztünk az alapszakasz utolsó köréhez, melyben a Phoenix vendégei voltunk. A tét nem volt más, mint az alapszakasz első helye és ezzel minimális előny az üldözőkkel szemben.
Remek hangulat fogadta a játékosokat a törökbálinti csarnokban, hiszen a mi meccsünk előtt zajló női mérkőzének is a listavezetők voltak a résztvevői, így nézők is akadtak szép számmal mind szurkolóként, mind szimpla érdeklődőként.
A hazai csapat a kupában begyűjtött hatalmas jobb csapott emlékével érkezett a meccsre és nagyon látszott rajtuk a győzni akarás és a koncentráció. Óriási elánnal vetették magukat a mérkőzésbe amihez olyan szépen asszisztáltunk, mintha csak összebeszéltünk volna. Még 10 perc sem telt el és már 4-0ra vezettek Pafféri mester tanítványai 1 előnyös és 3 egyenlő létszámnál elért góllal. Nincs mit szépíteni a komplett társaság az öltözőben felejtette magát amit egyik sorunk még azzal is megspékelt, hogy folyamatos egyéni hibákkal rendszeresen helyzetbe hozták vendéglátójukat. Pillanatok alatt fel is figyelt erre az ellenfél és rácserélt dekoncentrált sorunkra ami 3 gólt eredményezett. Némi személyi változtatással megállítottuk a bekapott gólok sorát, de betalálni továbbra sem tudtunk így maradt a 4-0 a pihenőig.
A szünetből aztán egy teljesen más Krokodilok érkezett vissza. Bár még begyűjtöttünk egy kontra gólt a harmad elején de a szemekben már lehetett látni, hogy sok esélyt nem akarunk adni ellenfelünknek. 5-0 után szépen lassan elkezdtek jönni a gólok. Először Varga Gergő hozta kihagyhatatlan helyzetbe a csapatba és a pályára visszatérő Pazsák Csabát, majd a következő cserében egy hatalmalmas vágta után az ifjabbik Ressely tálalt a Kapu elé a kapitánynak. Nem sokkal később a második sorunk is jelezte, hogy nem szeretne tovább Némethék lábtörlője lenni és Hollósi lőtt takarásból fél pályás gólt Magyar átadásából. A mérkőzés felére Dombauer olvasztotta hátrányunkat egy gólosra amivel már érezhetően nagy nyomás nehezedett a hazai csapatra. A harmad hátralevő részében több gól már nem született de szép akciókból és keménységből nem volt hiány egyik oldalon sem amihez a bírók teljes mértékben partnerek voltak.
A harmadik harmad ismét egy Phoenix góllal kezdődött egy szabadütésből amit csúnyán elváltottak védőink ezzel meg is pecsételve további szereplésüket a meccs folyamán. Az utolsó 13 percet két sorral játszottuk le amit már végképp nem tudott kezelni a hazai csapat. Ressely Norbi vezérletével 10 perc alatt megint berámoltunk 4 gólt. Ifjú gólvágónk 3 találattal vette ki a részét a vezetés megszerzéséből, amihez ismét csatlakozott kölcsön gólpassz visszajár jeligére a Varga-Pazsák duó . 8 másodperccel a vége előtt szépítettek még az eredményen 6 a 4 ellen a tűzmadarak, de egyenlíteniük már nem sikerült így megnyertük ezt a rendkívüli tempójú mérkőzést behúzva ezzel a 2 pontot és a lépéselőnyt a rájátszásra.
Mivel az SZPK csapata hozta kötelezőt Dunaújvárosban és a Diamonds vendégként győzött Debrecenben, így kialakult a 4-es rájátszás mezőnye. Mi két ponttal vezetünk a holtversenyben álló Phoenix Fireball SE és az SZPK-Nokia Komárom előtt, míg ők további 3 ponttal a Diamonds SE előtt.
Két hét múlva folytatás, a 4. helyezettet fogjuk vendégül látni.
 
Phoenix Fireball SE - Dunai Krokodilok SE 7 – 8 (4-0, 1-4, 1-4)
Pazsák 1+1, Galsai 1+2, Dombauer 1+0, Hollósi 1+0, Ressely N. 3+2, Varga 1+1, Magyar 0+1, Fuchs 0+1 (2 perc), Bedő (2 perc), Molnár (2 perc)
 
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2020 augusztus
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: