Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Magyar Kupa: Dunak Krokodilok SE-Diamonds SK
Hozzáadva: 2011-02-13 21:48:19
Vasárnap, szokatlanul korai órán, délelőtt 10-kor feszült egymásnak a Dunai Krokodilok és a Diamonds SK együttese, Törökbálinton, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

A Krokiknál a kapuban hosszabb kihagyás után ismét Rab Konstantin kapott helyet, akinek már a meccs első perceiben is több komoly védést be kellett mutatnia, hogy a Diamonds fiataljai ne szerezzék meg a vezetést. Nemsokára azonban az álmosan kezdő hazai csapat többi része is magára talált, ennek eredményeként a 8. percben Szabó Viktor passzából a csapatkapitány, Galsai Péter szerezte meg a vezetést a hüllőknek.
Kevesebb, mint három perccel később azonban Pintér Attila megszerezte a vendégek egyenlítő gólját, 1-1. Az eredmény ekkor volt utoljára döntetlen, a Krokodil-gépezet megállíthatatlanul beindult. 14:10-nél előbb Guzsaly passzából az idősebbik Ressely, Krisztián, majd mindössze tíz másodperccel később az első gólt jegyző Galsai passzából Schauer volt eredményes. A játékrész vége előtt a gyémántok még szépítettek az eredményen, így a csapatok a szünetre 3-2-es haza vezetés mellett vonulhattak le.
A második harmad aztán teljes mértékben a Krokodilok szája íze szerint alakult. Még három perc sem telt el a harmadból, amikor 14 másodperc leforgása alatt újabb két labda landolt a vendégek kapujában, először – a később mesterhármast jegyző – Molnár Kristóf, majd a kisebbik Ressely, Norbert jóvoltából. Ezt követően alig egy perc múlva Pazsák növelte tovább a hazai előnyt, az eredményjelző – merthogy az is volt – immár 6-2-t mutatott.
A vendég alakulat ebben a játékrészben ekkor, először és utoljára jelezte, hogy pályán van, méghozzá egy gól formájában, így háromra csökkentve a különbséget. Ez az állapot azonban alig egy percig állt fent: Szabó Viktor forintos passzát követően Molnár közelről mattolta a Diamonds kapusát, visszaállítva ezzel négygólosra az előnyt. A következő tíz percben gólcsend következett bár a hazaiak továbbra is hatalmas nyomást gyakoroltak a
fáradni látszó vendégekre. Ez a nyomás a 37. percben hozott ismét eredményt, ekkor már 8-3 volt az állás, majd alig egy perccel ezt követően Ressely Krisztián hosszú passzát Hollósi Richárd váltotta gólra, igen finom technikai megoldással. A hab a tortán viszont még csak ekkor következett: Öt másodperccel a harmad végét jelző dudaszó előtt a Krokik a saját térfelükről jöttek sarokütéssel. Valószínűleg a két főszereplő, Duró Norbert és Varga Gergő kivételével már mindenki elkönyvelte a játékrész végét, ám Duró a sarokütést a palánk mellett hosszan előre küldte, amely el is jutott a címzetthez, Varga Gerihez, aki azzal a mozdulattal, ahogy átvette a labdát kiszorított szögből hatalmas gólt húzott a léc alá. És mindez 3 másodpercet vett igénybe. Az eredményjelzőn 39:58, valamint 10-3 volt látható. A következő két másodpercben már nem történtek izgalmak, a záró periódusra a csapatok 10-3-mal készülhettek.
 
Krokodil szempontból a harmadik harmadnak csak az eleje alakult úgy, ahogy az várható, elvárható lett volna. Kicsivel több, mint három perc elteltével Molnár Kristóf megszerezte pályafutása első mesterhármasát a felnőttek között, az eredmény 11-3 volt, és mindenki azt hihette, hogy megsemmisítő vereséget mérnek a vendéglátók a gyémántokra. Nem így lett. A Krokodilok egyre jobban leeresztettek, sok hibát követtek el, főleg hátul, amit a Diamonds rendre ki is használt, a mézkőzés lefújásáig még négyszer mattolták – az egyébként nagyon jól teljesítő – Rabot, melyre hazai válasz már nem érkezett, így a végeredmény 11-7.
 
A Magyar Kupa következő fordulójában a Krokodilok még szokatlanabb időpontban, március elsején, kedden este 6 órakor vendégeskednek majd a Phoenix otthonában. Minden bizonnyal érdemes lesz kilátogatni a mérkőzésre!

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2024 március
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: