Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Hull a hó, hullajó!
Hozzáadva: 2011-12-30 19:04:52
Naná, hogy ha az évben egy nap esik a hó akkor azt arra a napra kel időzíteni amikor Debrecenbe látogatunk. Korai indulás, nehogy elkéssünk, mecs közben brutál havazás, úgyhogy hazafelé 75-el a pályán....még jó hogy elhoztuk a két pontot. Így legalább megérte a kiruccanás.
 


Naná, hogy ha az évben egy nap esik a hó akkor azt arra a napra kel időzíteni amikor Debrecenbe látogatunk. Korai indulás, nehogy elkéssünk, mecs közben brutál havazás, úgyhogy hazafelé 75-el a pályán....még jó hogy elhoztuk a két pontot. Így legalább megérte a kiruccanás.
Van némi előnye annak, ha az embert napokig riogatják a hírekben az évszázad havazásával. Ugyan, hogy mi az, azt nem tudom, de valami biztos van. Minden esetre mi ismét hittünk Aigner Szilárdnak és b. nejének, úgyhogy jó korán megkezdhettük az akklimatizálódást Debrecenben, mert persze nem jött a reggelre ígért ítéletidő. Na, de ennél nagyobb gondunk sose legyen.
Sőt! Lehet pont ezért nem aludtunk el végre egy debreceni találkozón és rögtön a meccs elején a Ressely család módszeresen elkezdte lődözni a gólokat, így a 10. percben már 3 gombóc volt ide. Aztán, hogy ne legyen minden annyira egyszerű, gyorsan beszedtünk egy gólt, majd lőttünk magunknak is egyet, kicsit szorossá téve a mérkőzést. Szerencsére azonban sem ekkor, sm a későbbiekben nem került közelebb a DFSE csapata hozzánk, erről az első harmadban még Galsai kapitány gondoskodott, így 4-2-vel indulhattunk neki a harmadik harmadnak.
Mint kiderült erre a két gólocskára szükségünk is volt, mint egy falat kenyérre, mert a 2. harmadban a komplett csapat bevette a tablettát gól ellen és bár irgalmatlan mennyiségű lövésünk volt, vagy a kaput nem találtuk e, vagy ellenfelünk hálóőre mutatott be hatalmas bravúrt. 37 kapura lövésünk volt a meccsen amihez jött még 48 blokkolt, vagy tévesen címzett lövés. Ennek több mint a harmada ebben a játékrészben esett. Ez általában meg szokta bosszulni magát és jelek most is mutatkoztak, mert 1-0-ra elvesztettük a harmadot.
A vége felé egyértelművé vált, hogy a DFSE kézilabda meccsre készült, azaz maradjunk kb egálban, aztán a hajrában odatesszük a csontot. Szerencsénkre a robbantást kicsit megkésve kezdték el, mert addigra fejben kicsit összekaptuk magunkat és a harmad elején bepakoltunk 3 gólt, így megnyugtató 4 gólos előnyünk volt mire vendéglátónk veszedelmes sebességbe kapcsolt volna. Villámgyorsan lefaragtak 2 gólt a hátrányukból és az addig visszahúzódó csatáraik rendre letámadták hátvédeinket. Éreztük, hogy itt most nagy bajok lesznek, ha nem tudjuk megállítani a rohamokat amik folyamatosan jöttek, de most a mi kapunk és védelmünk bizonyult bevehetetlennek. A mérkőzés végén még Hollósi növelte előnyünket 3 gólra, amivel végleg meg is pecsételte a házigazda sorsát, így elhoztuk a két pontot és nem kellett elmélkednünk hazafelé a szakadó hóesésben - ami némi késéssel de megérkezett - hogy mi lett volna ha.
Debreceni FSE - Dunai Krokodilok SE 5-8 (2-4, 1-0, 2-4)
Ressely N. 3+1 (2 perc és szalagavató), Ressely K. 1+0, Gal
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2019 november
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: