Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Győzelemmel zártuk az alapszakasz első felét
Hozzáadva: 2013-11-18 16:44:23
Lendületben vagyunk! Na ha nem is feltétlenül a csapatra gondolok, hanem az oldalra, de akkor is! Még szinte vége sincs a meccsnek és már itt a CH meccs összefoglalója.

Erős, gyors kezdés. Ez volt ellenfelünk terve ellenünk a hétvégén a Lőrinci sportcsarnokban. Rendesen nekiálltak megkergetni a hátvédeinket, akik azonban állták a sarat és rendre emberhez juttatták tovább a labdát és már az első cserékből veszélyeztettük a hazai hálót.
Ellenfelünk több játékosát nélkülözte akik az elmúlt években meghatározó szerepet töltöttek be csapatukban, így a klasszikus hátul passzolgatós lendületes CH játék nyomát sem láttuk, helyette egy hajtós, középről induló támadásokat vezető csapattal találtuk magunkat szembe. Az 5. percben megszerezték a vezetést, de valahogy érezni lehetett, hogy itt nem lesz gond. 2 perc múlva már mi vezettünk 2 góllal és egyre inkább magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Rengeteget játszottunk felállt védelem ellen, de gólt szinte csak a megszerzett labdák gyors megjátszásából tudtunk elérni.
Mindez igaz volt a második, sőt, a harmadik harmadra is. Nagyjából egyenletesen lődöztük a gólokat, harmadonként 3at, kihasználva egy-egy kontrát, vagy az ellenfelünk kapuja mögött megszerzett labdát. Azonban ez bármennyire is pozitívnak tűnik, csak rengeteg hibával valósult meg. Amennyi labdát ellődöztünk a kapu mellé, az nagyjából 3 meccsre elegendő normál esetben. Ahhoz képest, hogy mennyi helyzetünk volt – volt csere amikor 3 üres kapus is – alig dolgoztattuk meg a hálóőrt a 9 gól mellé, mert minden mellé, fölé, jobb esetben (dehogy jobb) kapufára ment.
A harmadik játékrészre 6-2vel jöttünk ki, amikor is némi zavar támadt az erőben és pár perc alatt felzárkózott vendéglátónk 2 gólra, először egy emberelőnyös góllal, majd egy szabadütéssel, amihez rosszul álltunk fel. Aztán helyreállt a belső békénk, ismét megszilárdítottuk a védelmünket és megint jöttek a gólok….módjával. Mikor másfél perccel a vége előtt megkaptuk a következő gólunkat, addigra már 9-4re vezettünk, így magabiztos játékkal 9-5re legyőztük ellenfelünket és begyűjtöttünk újabb 2 pontot.
Mostani győzelmünk egyben azt is jelenti, hogy az alapszakasz első felét 10 ponttal a 3. helyen zártuk a címvédő és a Kinizsi csapata mögött. Utóbinak és az SZPK-nak is ugyanennyi pontot sikerült besöpörnie az első 7 meccs alatt, de most utánanéztem hogy azonos pontszám esetében mik a döntő tényezők és ennyire futotta. 75 lőtt gólunk a legtöbb volt ebben az időszakban, azonban a bekapott 42 csupán a 3.helyre jó, arra is csak holtversenyben. Ezen mindenképpen javítanunk kell, hogy jó helyről indulhassunk a rájátszásban.
A helyezésen elég hamar tudunk változtatni, mert a soron következő meccsnapon - ami november 24-én lesz – a minket egymás ellenni jobb eredménnyel megelőző Kinizsi csapatához megyünk vendégségbe. A pálya nem lesz túl idegen, mert ők is Érden játszanak, akárcsak mi, úgyhogy minden lehetőségünk adott, hogy az első körben elszenvedett vereségért revansot vegyünk rajtuk.
A meccs 18:30-kor kezdődik, várunk mindenkit szeretettel, síppal, dobbal, nádihegedűvel!

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2018 december
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: