Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Folytatódnak az izgalmak...
Hozzáadva: 2011-03-22 22:01:28
Nagy várakozás előzte meg a találkozót, hiszen elég visszagondolnunk a pár héttel ezelőtti MK mérkőzésre, ahol a Krokodilok diadalmaskodtak hosszabbításban egy nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzésen.

A mostani mérkőzésnek is nagy tétje volt, hiszen mindkét csapat, versenyben van a bajnoki címért és 2 pont választja el őket. Krokodil győzelem esetén 4 ponttal ellép a címvédő, vereségnél azonos pontszáma lesz mindkét csapatnak, döntetlen esetén marad a 2 pont különbség.
Nézzük, hogy alakult a mérkőzés: A krokik Varga Gergő híján teljes kerettel álltak ki a mérkőzésre. Körülbelül 100 néző állhatott a nézőtéren, mikor elhangzott a kezdősípszó. A találkozó egy kicsit késve kezdődött a játékvezetők késése miatt, de ez nem számított, hiszen a krokodilok már az első perctől kezdve óriási iramot diktáltak, aminek az ötödik percben meg is lett az eredménye. Molnár passzolt egy labdát a sarokból Pazsáknak, aki éles szögből lőtt a hosszúba.
Sajnos a sporik kiosztották az első 2 percet is a Krokodiloknak 14:34-nél Galsait küldték ki szabálytalan távolság miatt. Remek védekezésnek köszönhetően hátrányban kontrázni tudtunk, amit csak szabálytalanul tudott megállítani a phoenix, mely 2 percet ért. Így négy a négyben folytatódott a játék, ami alatt említésre méltó nem történt. A kiegészülés után veszélyes kontrákat vezetettek a phoenixes fiúk, de Rab Konstantin lehúzta a rolót és a védők nagyszerű blokkolásainak köszönhetően 1 gólós előnnyel mehettek a Krokik az első harmad után az öltözőbe.
A második harmad szintén nagy iramban kezdődött, de sajnos a húszon-harmadik és 25. percben is sikerült a phoenixnek mattolni az addig helytálló krokodil védelmet, így máris hátrányban voltak a krokodilok. Nem kellett sokat várni az egyenlítő találatra. Ressely Norbert vágta a hálóba óriási erővel Pazsák keresztpasszát, majd 2 perccel később ismét a kezünkben volt a vezetés. Galsai értékesítette a kapu mögül passzoló Bedő labdáját. Az állás 3:2 a Krokodilnak.
Sajnos nem örülhettünk sokáig, hiszen megint jött a soron következő 2 phoenix gól és újra ott volt az előny. Az állás 3-4 volt. A 37. percben Domba szerzett labdát a félpályánál és bohócot csinálva az egész phoenixes védelemből, a kapust is lefektette, majd a kapu mögül behúzva begurította a labdát a hálóba. Ismét egál volt az állás. Nem sokkal később a bírók ismét kiosztottak egy 2 percet a Krokiknak magas botért, aminek Bedő lett a gazdája. Megint hátrányban, de a harmad végéig sikerült kihúzni kapott gól nélkül így 4-4-es állásnál mehettek a csapatok pihenőre.
A harmadik harmadot hátránnyal kezdtük, ami még a második harmadból maradt vissza, de ismét kivédekeztük majd a kiegészülést követően az történ, amit mi akartunk. 1 percen belül 2 gólt is szereztünk. Az elsőt egy figurából sikerült lőni, melyet Ressely Krisztián értékesített, Ambrus passzából. A második Schauer nevéhez fűződik, aki igencsak vállalkozó kedvébe volt és félpályás lövése a védők sűrűjében utat talált a kapuba.
Még 16 perc hátra volt a mérkőzésből és a phoenix ki is használta ezt a 16 percet. Az 51. percben már fel is jöttek 1 gólra, és a gól után 1 perccel Hollósi kapott 2 perces büntetés. A mai nap során hátrányban bevehetetlennek bizonyult a krokik kapuja, és ezt a hátrányt is szépen kivédekeztük. Szinte nehezét már meg is csináltuk, amikor az 56. percben Németh belőtte a phoenix egyenlítő gólját, ám még így is meg volt az esély a győzelem megszerzésére. Domba 4 másodperccel a vége előtt óriási kapufát lőtt, ami pechünkre kifelé pattant így a mérkőzés végén maradt a döntetlen állás.
 
Dunai Krokodilok SE - Phoenix Fireball  6-6 (1-0, 3-4, 2-2)
Pontszerzők: Dombauer Péter 1+1, Pazsák Csaba 1+1, Ressely Norbert 1+0, Galsai Péter 1+0, Ressely Krisztián 1+0, Schauer Balázs 1+0, Molnár Kristóf 0+1, Ambrus Norbert 0+1, Bedő Zoltán 0+1

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2023 január
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: