Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
Bedaráltuk a Diamonds-ot
Hozzáadva: 2013-02-25 16:07:17
A hét jelmondata: Ha egy gól szabálytalan de szép, azt meg kell adni!

Másfél hónapos idegenbeli túrázásunk után visszatértünk hazai pályánkra, az érdi csarnokba és ha már hazatértünk meg is mutattuk, hogy ki az úr a házban. Az első másodperctől teljes kontroll alatt tartva ellenfelünket, megingás nélkül, a szezon eddigi legjobb játékával begyűjtöttük a két pontot.
Talán meghatódva attól, hogy ismét otthon játszhatunk kicsit nehézkesebben döcögött az első harmad, a játékunk kapkodós volt, de már ekkor is lehetett érezni a domimnanciánkat a pályán. A rengeteg elszórt labda ellenére szinte folyamatosan nálunk volt a játékszer, így a harmadot hoztuk 4-2re. Az első gólt Szabó lőtte szabadütésből. Vagy ha jobban tetszik szabadütésből Szabó első gólját lőtte az OB1-ben hosszú kihagyás után. Ezt még egalizálták a vendégek egy kontrából, de a mire a következő góljukat lőtték, már összevágtunk egy videót....akarom mondani mi már lőttünk másik 3at.
Szünetben fejben megerősítette magát a csapat abban, hogy amit csinálunk az jó, csak nyugodtabban kell játszunk ha megszereztük a labdát. Az eredmény a játéktér teljes uralása volt, szebbnél szebb akciók és hatalmas gólok. Itt kell megjegyeznem, hogy Varga meglőtte a szezon gólját. A saját kapunk elől szabadütésből kapott egy felívelést a kapusterület sarkára, amit anélkül vágott be a hosszú felsőbe, hogy a labda leesett volna. Sajnos a sasszem brigád befújta magas ütőnek, így nem került a jegyzőkönyvbe, de bosszúból a következő cserében Simon akkora behúzóst csinált a gólpassza előtt, hogy az ellenfél játékosát újra be kellett írni a jegyzőkönyvbe, hogy ismét pályára léphessen. A harmadhoz tartozott még egy emberelőnyös gól ami abból származott, hogy 3 emberrel letámadták speciális egységünket a saját térfelén, így az ellenfél kapuja előtt ácsorgó Pazsáknak még arra is volt ideje, miután átvette a játékszert hogy egy videót töltsön fel magáról a Youtubra, aztán nemes egyszerűséggel bevágta a labdát a ketrecbe, mint huzat a budiajtót. A teljesítményünk értékét tovább növeli, hogy 5 darab kétpercest is kiosztottak a sporik nekünk a második harmadban és több mint egy percig voltunk kettős emberhátrányban is és ezekből nemhogy gólt nem kaptunk volna, de rendre mi veszélyeztettünk és vendégeink csak nyomozták a labdát, vagy inkább az útvonalát.
A záró játékrészre aztán egy maximálisan koncentrált Krokodilok lépett pályára és esélyt sem adva a felzárkózásra tovább keserítette a gödi csapat életét. Gólzápor ugyan már nem volt és emberhátrányban, szabadütésből még be is talált az ellen, de azért Szabó megszerezte második találatát, Varga értékesítette második büntetőjét is, Pazsák pedig egy szépen kijátszott akció végén meglőtte a meccs utolsó pontját, amivel kialakult a 12-4es végeredmény.
Ezzel a győzelemmel, mivel az ARES vereséget szenvedett Komáromban a hétvégén, csapatunk bejutott az elődöntőbe négy fordulóval az alapszakasz vége előtt. Hogy hányadik helyen fogunk zárni az persze nem dőlt el és még nagyon komoly mérkőzéseket kell játszanunk addig amíg ez kiderül, de bárhogy is alakuljon azt már megtettük ebben az alapszakaszban amit megkövetelt a haza és lehető legjobb eredmény elérése továbbra is kizárólag rajtunk múlik.
Folytatás jövő héten, Debrecenben ami pótolt mérkőzés lesz, így behozhatjuk egy meccses lemaradásunkat a mezőnnyel szemben, győzelem esetén pedig oda kerülhet csapatunk ahová való: a tabella első helyére!.
 
Dunai Krokodilok SE - Diamonds Sk 12:4 (4:2, 5:1, 3:1)
Szabó 2+1, Galsai 2+1, Hollósi 3+0, Ressely N. 0+1 (4 perc), Ressely K. 1+2, Varga 2+0, Pazsák 2+0 (2 perc), Dombauer 0+1 (4 perc), Schauer 0+1, Simon 0+1, Molnár 0+1, Fuchs 2 perc, Bozsó 2 perc
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2018 december
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: