Dunai Krokodilok SE
 
Krokodilok unihoki kupa Érden
Adó 1%
2012 számokban
Hozzáadva: 2012-12-19 15:21:24
Sikeres, de nem tökéletes évet futott OB1-es csapatunk a 2012-es esztendőben. Az év utolsó mérkőzése után, ennek esünk neki kicsit számszakilag.

Az évbe már eleve úgy futottunk bele, hogy a Magyar Kupából kiestünk korábban, úgyhogy egy célunk lehetett csak, bajnoki aranyat szerezni. Ezt olyannyira komolyan vettük, hogy a rájátszásban az utolsó két mérkőzésünk, melyeket amúgy fő riválisainkkal vívtuk már csak puszta formalitásból kellett lejátszani, hiszen biztos volt már a szezon végi elsőség.
Az aktuális szezonban állva maradtunk a kupában és 2 ponttal vagyunk lemaradva a bajnokságban a phoenix csapatától, de egy meccsel kevesebbet játszottunk mint ők és velük még nem is találkoztunk. Ennél sokkal jobban nem zárhattuk volna az évet.
A statisztika szerelmesei már kicsit vonogathatják a szemöldöküket, hiszen 17 mérkőzést játszottunk idén, ebből csak 12-t nyertünk meg, volt 2 döntetlenünk és 3 alkalommal kikaptunk. Ha ezt egy szezonnak tekintenénk, nem biztos hogy elég lenne az első helyre. Kicsit mellettünk szól, hogy 1-1 vereséget és döntetlent már a korábban említett tét nélküli találkozókon szedtünk be. 8 hazai mérkőzésünkkön összesen 3 pontot veszítettünk, így mondhatjuk, hogy az új csarnokunk kitűnően szuperál, különösen, hogy az egyetlen hazai vereségünket nem is itt szenvedtük el, hanem még Törökbálinton. Összesen 167 gólnak örülhettünk és kapusaink 112-szer kapituláltak.
Legtöbb problémát komáromi ellenfelünk okozta, de a mérleg esetükben sem billent negatív irányba. 5 mérkőzésen 2 győzelem, 2 vereség és 1 döntetlen született. Gólok számát tekintve viszont alul maradtunk velük szemben 37-43-ra. Ebben komoly szerepe volt az aktuális szezon egyetlen vereségének amikor is 5-13-ra kaptunk ki az oroszlán barlangjában. Egyébként a 2 gólos győzelem fizet a legkevesebbet a fogadóirodáknál egy Kroki-SZPK meccsen, mert az összes többi ennyivel dőlt el, ha eldőlt.
A bajnokságon és a kupán kívül még felbukkantunk a Belgrad openen is, ahol 4 meccset nyerve, két vereséggel a 2. helyen végeztünk a svéd IK Zenith mögött a 16 csapatos tornán.
Egyéni statisztikákat nem mondok, mert ez egy csapatjáték (vagy mert lusta vagyok összeadogatni :) ), de komoly összeget mernék rá tenni, hogy Ressely Norbi volt aki a legtöbb pontot szerezte és egyben a legtöbb gólt is lőtte.
A kiállítások esetében már véletlenül sem tudom a csapatjátékra fogni azt, hogy lusta vagyok kimazsolázni az évet, de ha valaki megírja tuti felteszem :)
További érdekes statisztikák lehetnének a "hányszor hangzott el az egy ászokat kérek mondat", a "hány nap volt az évben amikor egy Krokodil sem volt valamilyen buliban", az "összesen hány óra esett ki a csapatnak ilyen-olyan okból", a "hanyszor kellett vezető oldali tükröt vennem", stb., de ezekről mélyebben hallgatunk mint az egyszeri sekrestyésfiú az apszisban történtekről.
A következő évben céljaink az OB1-es csapattal egyértelműen és csakis a bajnoki cím megvédése és a kupagyőzelem lehetnek, valamint a következő szezon hasonlóan sikeres indítása. Szintén izgatottan várhatjuk, hogy pár fiatal tehetségünk egy újabb évet öregedjen, amivel jogosultságot szereznek felnőtt bajnokságokban való részvételre. Na de "Hun van még karácsony?"
…Igazából, már nem is olyan messze...
…úgyhogy nincs más hátra, mint hogy mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánjon a Dunai Krokodilok SE!
 

Következő mérkőzés
-
-
Legutóbbi mérkőzés
U13
Dunai Krokodilok SE
Phoenix Fireball SE
Eseménynaptár
2024 április
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Salming OB1 tabella
H Csapat
P
1 Phoenix Fireball SE
20
2 SZPK Komárom 14
3 Dunai Krokodilok SE 14
4 IBK Cartoon Heroes 7
5 Neumann Wombats 3
6 Ares HC 2
Fiú U19 OB tabella
H Csapat P
1 Phoenix Fireball SE 8
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 Neumann FSE 0
Fiú U13 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK  Komárom 12
2 Vajda-CH 10
3 Dunai Krokodilok SE 8
4 Phoenix Fireball SE 4
5 Ares HC 0
 
U11 OB tabella
H Csapat P
1 SZPK Komárom 6
2 Dunai Krokodilok SE 6
3 White Sharks / Vajda 0
 

Dunai Krokodilok
Készítette: